Specialister på auktioner

Nätauktion

Motorbåt, Nimbus 3000, -83 ,Volvo Penta turbodiesel TMD 40A, bogpropeller m.m.

Mer info

Auktioner - Ny auktion varje vecka!

Toveks Auktioner erbjuder nätauktioner och traditionella "liveauktioner"!
Detta är ett snabbt, enkelt och säkert sätt att göra affärer och hitta de fynd som just ni är ute efter. Vid konkursutförsäljning och auktionsförsäljning hos oss kan du känna dig trygg i din affär då vi har flera decceniers erfarenhet.

Läs mer om att handla på auktion hos oss nätauktioner och liveauktioner.

Har ni andra funderingar kring våra nätauktioner är ni givetvis också välkomna att ringa oss på 0346-487 70

Auktioner

NÄTAUKTION på KK: Säversta Bilteknik, med avslut tisdagen den 28 april från kl.10.00.

På uppdrag av Advokat Björn Myrberg, Advokatfirman Abersten i Hudiksvall, försäljes hela konkursboet efter Säversta Bilteknik i Bollnäs genom nätauktion på www.tovek.se med avslut tisdagen den 28 april från kl.10.00.

Mer information

NÄTAUKTION på total avveckling av ett lager med parkmaskiner, utrustning för konstgräs , m.m., med avslut måndagen den 4 maj.

På grund av totalt avveckling utav ett lager med parkmaskiner, redskapsbärare, minilastmaskiner, elbilar, gräsklippare, m.m. försäljes genom nätauktion på www.tovek.se med avslut måndagen den 4 maj.

Mer information

NÄTAUKTION på f.d. plåtslageri, m.m. med avslut tisdagen den 5 maj från kl.13.00.

Maskiner i f.d. plåtslageri, m.fl. inlämnare försäljer verkstadsmaskiner, m.m., genom nätauktion på www.tovek.se med avslut tisdagen den 5 maj från kl.13.00.

Mer information

NÄTAUKTION i 2-dagar på KK: Repallet, emballagefabrik, med avslut torsdagen den 7 maj från kl.10.00 med fortsättning fredagen den 8 maj från kl.09.00.

På uppdrag av Advokat Bertil Winqvist, Advokatfirman Abersten i Gävle, försäljes hela konkursboet efter Repallet i Skutskär, genom nätauktion på www.tovek.se med avslut torsdagen den 7 maj.

Mer information

NÄTAUKTION på Brudklänningar, kostymer, studentkläder, skivor m.m. KK Zaragon Records m. fl. inlämnare, med avslut måndagen den 11 maj från kl.10.00.

På uppdrag av Advokat Krister Havert, Gärde Wesslau Advokatbyrå i Jönköping, försäljes konkursboet efter Zaragon Records AB, m.fl. inlämnare, och allt försäljes genom nätauktion på www.tovek.se med avslut måndagen den 11 maj från kl.10.00.

Mer information

NÄTAUKTION på Skaraborgs Specialsnickeri AB, med avslut tisdagen den 12 maj från kl.10.00.

På uppdrag av Skaraborgs Specialsnickeri AB i Skövde försäljes alla snickerimaskiner, m.m., på grund av verksamhetens upphörande, och allt försäljes genom nätauktion på www.tovek.se med avslut tisdagen den 12 maj från kl.10.00.

Mer information

NÄTAUKTION på div. maskiner för plastindustrin, m.m., med avslut tisdagen den 12 maj från kl.11.00.

Div. maskiner för plastindustrin, lyftbord, arbetsbord, m.m., i Burseryd, försäljes genom nätauktion på www.tovek.se med avslut tisdagen den 12 maj från kl.11.00.

Mer information

NÄTAUKTION på redskapsbärare, trädgårdsmaskiner, m.m. med avslut onsdagen den 13 maj

På uppdrag av Fumab AB försäljes trädgårdsmaskiner, redskapsbärare, m.m., genom nätauktion på www.tovek.se med avslut onsdagen den 13 maj från kl.10.00.

Mer information

NÄTAUKTION på snickerimaskiner med avslut måndagen den 18 maj.

Snickerimaskiner m.m. försäljes i Kallinge genom nätauktion på www.tovek.se med avslut måndagen den 18 maj.

Mer information

NÄTAUKTION på konkursboet efter GL Bygg AB, med avslut tisdagen den 19 maj

KONKURSBOET EFTER GL BYGG AB - BYGGFÖRETAG 50-ANSTÄLLDA

På uppdrag av Advokat Björn Myrberg, Advokatfirman Abersten i Hudiksvall, försäljes hela konkursboet efter GL Bygg AB i Hudiksvall, och allt försäljes genom nätauktion på www.tovek.se med avslut tisdagen den 19 maj.

Mer information

NÄTAUKTION på uppdrag av Camfil Power Systems AB, stort parti med material, med avslut torsdagen den 21 maj

På uppdrag av Camfil Power Systems AB i Borås försäljes stort parti med material, genom nätauktion på www.tovek.se med avslut torsdagen den 21 maj.

Mer information

NÄTAUKTION på lantbruksmaskiner med avslut måndagen den 1 juni.

Traktorer, lantbruksmaskiner, m.m. i Oskarshamn försäljes genom nätauktion på www.tovek.se med avslut måndagen den 1 juni.

Mer information