Specialister på auktioner

NÄTAUKTION

Restaurang Gamleport Dag 1: (på grund av totalrenovering av fastigheten), restauranginventarier, m.m.

Mer info

Auktioner - Ny auktion varje vecka!

Toveks Auktioner erbjuder nätauktioner och traditionella "liveauktioner"!
Detta är ett snabbt, enkelt och säkert sätt att göra affärer och hitta de fynd som just ni är ute efter. Vid konkursutförsäljning och auktionsförsäljning hos oss kan du känna dig trygg i din affär då vi har flera decceniers erfarenhet.

Läs mer om att handla på auktion hos oss nätauktioner och liveauktioner.

Har ni andra funderingar kring våra nätauktioner är ni givetvis också välkomna att ringa oss på 0346-487 70

Auktioner

NÄTAUKTION i 2-dagar på Restaurang Gamleport, med avslut måndagen den 26 januari från kl.10.00 med fortsättning tisdagen den 27 januari från kl.09.00

På uppdrag av Restaurang Gamleport i Göteborg försäljes restauranginventarier på grund av totalrenovering av fastigheten, och allt försäljes genom nätauktion på www.tovek.se med avslut måndagen den 26 januari med fortsättning tisdagen den 27 januari.

Mer information

NÄTAUKTION i 2-dagar på Restaurang Gamleport, med avslut måndagen den 26 januari med fortsättning tisdagen den 27 januari.

På uppdrag av Restaurang Gamleport i Göteborg försäljes restauranginventarier på grund av totalrenovering av fastigheten, och allt försäljes genom nätauktion på www.tovek.se med avslut måndagen den 26 januari med fortsättning tisdagen den 27 januari.

Mer information

NÄTAUKTION på Tranås Verktyg m.fl. inl. , med avslut tisdagen den 27 januari från kl.13.00

På uppdrag av Tranås Verktyg försäljes alla inventarier på grund av verksamhetens upphörande och allt försäljes genom nätauktion på www.tovek.se med avslut tisdagen den 27 januari från kl.13.00.

Mer information

NÄTAUKTION på fest- och högtidskläder, med avslut onsdagen den 28 januari från kl.10.00.

Fest- och högtidskläder i f.d. konkursboet efter Bröllopsbolaget i Vinslöv samt konkursboet efter Frackkompaniet i Lund (tredje auktionen) försäljes genom nätauktion på www.tovek.se med avslut onsdagen den 28 januari från kl.10.00.

Mer information

NÄTAUKTION på KK: Autocenter i Falun AB, med avslut onsdagen den 28 januari från kl.13.00

På uppdrag av Advokat Magnus Wahlberg, Appelli Adokater i Falun, försäljes hela konkursboet efter Autocenter i Falun AB, genom nätautkion på www.tovek.se med avslut onsdagen den 28 januari från kl.13.00.

Mer information

NÄTAUKTION på restauranginventarier, m.m. med avslut onsdagen den 4 februari från kl.10.00.

KONKURSBON SAMT NEDLAGDA RESTAURANGER

FABRIKSNYA OCH BEGAGNADE KÖKSMASKINER, RESTAURANGMÖBLER, M.M.

På uppdrag av Advokatfirman Jan Ertsborn i Falkenberg försäljes konkursboet efter Stars and Stripes i Malmö i KK, delar av konkursboet efter Godissuget i KK, samt delar av mindre konkursbon. M.fl. inlämnare,och allt försäljes genom nätauktion på www.tovek.se med avslut onsdagen den 4 februari från kl.10.00.

Mer information

NÄTAUKTION på KK: VS Bilservice i Anderstorp AB, med avslut torsdagen den 5 februari från kl.10.00.

På uppdrag av Advokat Bertil Strid, Amber Advokater i Värnamo, försäljes hela konkursboet efter VS Bilservice i Anderstorp AB, och allt försäljes genom nätauktion på www.tovek.se med avslut torsdagen den 5 februari från kl.10.00.

Mer information

NÄTAUKTION på KK: Dekalen i Halmstad AB, med avslut onsdagen den 11 februari.

På uppdrag av Advokat Göran Ruthberg, Advokatfirman Ruthberg i Halmstad, försäljes hela konkursboet efter Dekalen i Halmstad AB genom nätauktion på www.tovek.se med avslut onsdagen den 11 februari.

Mer information

Kommande!

KK: Dekalen i Halmstad AB, screentryckmaskiner, m.m.

Inlämningen har öppnat!

Ni har nu möjlighet att lämna in objekt till försäljning på en av Nordens största Liveauktioner!

Mer info