Specialister på auktioner

Kommande nätauktion på KK: Lappland Goldminers Sorsele AB. Kommer under hösten 2014

Mer info

Auktioner - Ny auktion varje vecka!

Toveks Auktioner erbjuder nätauktioner och traditionella "liveauktioner"!
Detta är ett snabbt, enkelt och säkert sätt att göra affärer och hitta de fynd som just ni är ute efter. Vid konkursutförsäljning och auktionsförsäljning hos oss kan du känna dig trygg i din affär då vi har flera decceniers erfarenhet.

Läs mer om att handla på auktion hos oss nätauktioner och liveauktioner.

Har ni andra funderingar kring våra nätauktioner är ni givetvis också välkomna att ringa oss på 0346-487 70

Auktioner

NÄTAUKTION på ArjoHuntleighs verksamhet i Eslöv, med avslut måndagen den 4 augusti från kl.10.00.

På uppdrag av ArjoHuntleigh försäljes maskiner och inventarier på grund av verksamhetens upphörande i Eslöv (andra auktionen), och allt försäljes genom nätauktion på www.tovek.se med avslut måndagen den 4 augusti  från kl.10.00.

Mer information

NÄTAUKTION på snickerimaskiner, m.m., med avslut tisdagen den 5 augusti från kl.10.00.

På uppdrag av Advokatbyrån Anna Heurlin AB i Varberg försäljes snickerimaskiner, m.m. från dödsboet efter Iro Högman i Varberg, genom nätauktion på www.tovek.se med avslut tisdagen den 5 augusti från kl.10.00.

Mer information

NÄTAUKTION på snickerimaskiner, m.m. med avslut tisdagen den 12 augusti från kl.10.00.

På uppdrag av Lars Brag Möbelformgivning försäljes snickerimaskiner, m.m. på grund av verksamhetens upphörande och allt försäljes genom nätauktion på www.tovek.se med avslut tisdagen den 12 augusti från kl.10.00.

Mer information

Nätauktion på KK: Reklamtryckeriet i Borås, tryckerimaskiner, mekaniska maskiner, m.m. med avslut tisdagen den 12 augusti från kl.13.00.

På uppdrag av Gullacks Advokatbyrå i Borås försäljes tryckerimaskiner från konkursboet efter Reklamtryckeriet i Borås, m.fl. inlämnare, genom nätauktion på www.tovek.se med avslut tisdagen den 12 augusti från kl.13.00.

Mer information