Specialister på auktioner

NÄTAUKTION

Plåthall/skärmtak

Mer info

Auktioner - Ny auktion varje vecka!

Toveks Auktioner erbjuder nätauktioner och traditionella "liveauktioner"!
Detta är ett snabbt, enkelt och säkert sätt att göra affärer och hitta de fynd som just ni är ute efter. Vid konkursutförsäljning och auktionsförsäljning hos oss kan du känna dig trygg i din affär då vi har flera decceniers erfarenhet.

Läs mer om att handla på auktion hos oss nätauktioner och liveauktioner.

Har ni andra funderingar kring våra nätauktioner är ni givetvis också välkomna att ringa oss på 0346-487 70

Auktioner

NÄTAUKTION på plåthall/skärmtak, med tisdagen den 21 oktober från kl.10.00

På uppdrag av Advokat Göran Svensvall, Zedendahls Advokatbyrå i Borlänge försäljes en plåthall/skärmtak genom nätauktion på www.tovek.se med avslut tisdagen den 21 oktober från kl.10.00.

Mer information

NÄTAUKTION på KK: Skogens Kol AB, med avslut tisdagen den 21 oktober från kl.11.00.

På uppdrag av Advokat Björn Nyberg, Advokatfirman Abersten i Bollnäs, försäljes konkursboet efter Skogens Kol AB i Kilafors, genom nätauktion på www.tovek.se med avslut tisdagen den 21 oktober från kl.11.00.

Mer information

NÄTAUKTION på KK: Roberts Bygg i Hudiksvall AB, med avslut torsdagen den 23 oktober från kl.10.00.

BYGGMASKINER, GOLVSLIPMASKINER, BADRUMSINREDNINGAR, SPABAD, KAKEL OCH KLINKERS, FORDON, M.M.

På uppdrag av Advokat Håkan Jiback, Advokatfirman Abersten i Hudiksvall, försäljes konkursboet efter Roberts Bygg i Hudiksvall AB genom nätauktion på www.tovek.se med avslut torsdagen den 23 oktober från kl.10.00.

Mer information

NÄTAUKTION på KK: Källbergs Bygg i Gävle AB, med fredagen den 24 oktober från kl.10.00.

På uppdrag av Advokat Claes Wallenborg, Advokatfirman Abersten i Gävle, försäljes hela konkursboet efter Kjellbergs Bygg i Gävle AB, genom nätauktion på www.tovek.se med avslut fredagen den 24 oktober från kl.10.00.

Mer information

NÄTAUKTION på lantbruk, med avslut tisdagen den 28 oktober från kl.10.00.

På uppdrag av Kjell Karlsson, Ekeskog försäljes alla lantbruksmaskiner på grund av gårdens försäljning, och allt försäljes genom nätauktion på www.tovek.se med avslut tisdagen den 28 oktober från kl.10.00.

Mer information

NÄTAUKTION på dödsboet efter Gunnar Anderssons Smidesverkstad, med onsdagen den 29 oktober från kl.10.00.

Maskiner och inventarier i dödsboet efter Gunnar Anderssons Smidesverkstad i Brandsmo, försäljes genom nätauktion på www.tovek.se med avslut onsdagen den 29 oktober från kl.10.00.

Mer information

NÄTAUKTION på div. inventarier, m.m. från Rejmes Bil AB i Halmstad, med avslut torsdagen den 30 oktober från kl.10.00.

På uppdrag av Rejmes Bil AB i Halmstad försäljes div. inventarier genom nätauktion på www.tovek.se med avslut torsdagen den 30 oktober från kl.10.00.

Mer information

NÄTAUKTION på KK: Procona Interiör AB, med avslut måndagen den 3 november från kl.10.00.

På uppdrag av Amber Advokater i Karlskrona försäljes konkursboet efter Procona Interiör AB i Sölvesborg, genom nätauktion på www.tovek.se med avslut måndagen den 3 november från kl.10.00.

Mer information

NÄTAUKTION på Gymnasieskola, tandläkarutrustning, textilutrustning, m.m., med avslut onsdagen den 5 november från kl.10.00.

På uppdrag av Birger Sjöbergs Gymnasiet i Vänersborg försäljes tandläkarutrustning, textilutrustning, m.m. genom nätauktion på www.tovek.se med avslut onsdagen den 5 november från kl.10.00.

Mer information