Specialister på auktioner

NÄTAUKTION

Kjell Karlssons Lantbruk, lantbruksmaskiner, traktor, timmervagn, m.m.

Mer info

Auktioner - Ny auktion varje vecka!

Toveks Auktioner erbjuder nätauktioner och traditionella "liveauktioner"!
Detta är ett snabbt, enkelt och säkert sätt att göra affärer och hitta de fynd som just ni är ute efter. Vid konkursutförsäljning och auktionsförsäljning hos oss kan du känna dig trygg i din affär då vi har flera decceniers erfarenhet.

Läs mer om att handla på auktion hos oss nätauktioner och liveauktioner.

Har ni andra funderingar kring våra nätauktioner är ni givetvis också välkomna att ringa oss på 0346-487 70

Auktioner

NÄTAUKTION på lantbruk, med avslut tisdagen den 28 oktober från kl.10.00.

På uppdrag av Kjell Karlsson, Ekeskog försäljes alla lantbruksmaskiner på grund av gårdens försäljning, och allt försäljes genom nätauktion på www.tovek.se med avslut tisdagen den 28 oktober från kl.10.00.

Mer information

NÄTAUKTION på dödsboet efter Gunnar Anderssons Smidesverkstad, med onsdagen den 29 oktober från kl.10.00.

Maskiner och inventarier i dödsboet efter Gunnar Anderssons Smidesverkstad i Brandsmo, försäljes genom nätauktion på www.tovek.se med avslut onsdagen den 29 oktober från kl.10.00.

Mer information

NÄTAUKTION på div. inventarier, m.m. från Rejmes Bil AB i Halmstad, med avslut torsdagen den 30 oktober från kl.10.00.

På uppdrag av Rejmes Bil AB i Halmstad försäljes div. inventarier genom nätauktion på www.tovek.se med avslut torsdagen den 30 oktober från kl.10.00.

Mer information

NÄTAUKTION på KK: Procona Interiör AB, med avslut måndagen den 3 november från kl.10.00.

På uppdrag av Amber Advokater i Karlskrona försäljes konkursboet efter Procona Interiör AB i Sölvesborg, genom nätauktion på www.tovek.se med avslut måndagen den 3 november från kl.10.00.

Mer information

NÄTAUKTION på Gymnasieskola, tandläkarutrustning, textilutrustning, m.m., med avslut onsdagen den 5 november från kl.10.00.

På uppdrag av Birger Sjöbergs Gymnasiet i Vänersborg försäljes tandläkarutrustning, textilutrustning, m.m. genom nätauktion på www.tovek.se med avslut onsdagen den 5 november från kl.10.00.

Mer information

NÄTAUKTION på mekaniska maskiner, m.m. med avslut måndagen den 10 november från kl.10.00.

På uppdrag av Sala Lack och teknik försäljes mekaniska maskiner, m.m. genom nätauktion på www.tovek.se med avslut måndagen den 10 november från kl.10.00.

Mer information

Nätauktion på f.d. Peters Finmekaniska i Skurup, med bl.a. mekaniska maskiner, verktyg m.m. med avslut tisdagen den 11 november från kl.10.00.

Samtliga maskiner och inventarier i f.d. Peter Finmekaniska i Skurup försäljes genom nätauktion på www.tovek.se med avslut tisdagen den 11 november från kl.10.00.

Mer information

NÄTAUKTION på brudklänningar, balklänningar, festkläder, ångpanna, strykstationer m.m., med avslut onsdagen den 12 november från kl.10.00.

Bröllops-/festkläder i f.d. konkursboet efter Bröllopsbolaget i Vinslöv samt konkursboet efter Frackkompaniet i Lund (andra auktionen) försäljes genom nätauktion på www.tovek.se med avslut onsdagen den 12 november från kl.10.00.

Mer information

NÄTAUKTION på Alingsås Formplast AB med avslut tisdagen den 2 december från kl.10.00.

På uppdrag av Alingsås Formplast försäljes inventarier och maskiner på grund av verksamhetens upphörande och allt försäljes genom nätauktion på www.tovek.se med avslut tisdagen den 2 december från kl.10.00.

Mer information