Specialister på auktioner

Nätauktion

Bagerimaskiner m.m.

Mer info

Auktioner - Ny auktion varje vecka!

Toveks Auktioner erbjuder nätauktioner och traditionella "liveauktioner"!
Detta är ett snabbt, enkelt och säkert sätt att göra affärer och hitta de fynd som just ni är ute efter. Vid konkursutförsäljning och auktionsförsäljning hos oss kan du känna dig trygg i din affär då vi har flera decceniers erfarenhet.

Läs mer om att handla på auktion hos oss nätauktioner och liveauktioner.

Har ni andra funderingar kring våra nätauktioner är ni givetvis också välkomna att ringa oss på 0346-487 70

Auktioner

NÄTAUKTION på hemelektronik, m.m. med avslut fredagen den 28 november från kl 10.00.

MISSA INTE JULKLAPPSTILLFÄLLET

Mängder med fabriksnya varor som delvis kan vara transportskadade försäljes på uppdrag av ett logistikföretag, och allt försäljes genom nätauktion på www.tovek.se med avslut torsdagen den 27 november. 

Mer information

NÄTAUKTION på mekaniska maskiner, m.m. med avslut måndagen den 1 december från kl.10.00.

På uppdrag av Ferbe Tools AB i Gislaved, försäljes mekaniska maskiner genom nätauktion på www.tovek.se med avslut måndagen den 1 december från kl.10.00.

Mer information

NÄTAUKTION på Alingsås Formplast AB med avslut tisdagen den 2 december från kl.10.00.

På uppdrag av Alingsås Formplast försäljes inventarier och maskiner på grund av verksamhetens upphörande och allt försäljes genom nätauktion på www.tovek.se med avslut tisdagen den 2 december från kl.10.00.

Mer information

NÄTAUKTION på lagertält, portar, m.m., med avslut tisdagen den 2 december från kl.14.00.

På uppdrag av Camfil Power Systems AB i Borås försäljes bl.a. lagertält, portar, m.m. genom nätauktion på www.tovek.se med avslut tisdagen den 1 december från kl.14.00.

Mer information

NÄTAUKTION på brudklänningar, balklänningar, festkläder m.m., med avslut onsdagen den 3 december från kl.10.00.

Bröllops-/festkläder i f.d. konkursboet efter Bröllopsbolaget i Vinslöv samt konkursboet efter Frackkompaniet i Lund (andra auktionen) försäljes genom nätauktion på www.tovek.se med avslut onsdagen den 3 december från kl.10.00.

Mer information

NÄTAUKTION på KK: F-hallen Svets AB, med torsdagen den 4 november från kl.10.00

På uppdrag av Advokat Anders Lundberg, Advokatfirman Kurt Lundberg i Varberg, försäljes konkursboet efter F-hallen Svets AB i Falkenberg genom nätauktion på www.tovek.se med avslut torsdagen den 4 december från kl.10.00.

Mer information

NÄTAUKTION på mekaniska maskiner, m.m. med torsdagen den 4 december från kl.13.00

På uppdrag av Dalumverken/mvv försäljes mekaniska maskiner genom nätauktion på www.tovek.se med avslut torsdagen den 4 december från kl.13.00.

Mer information

NÄTAUKTION på flertalet konkursbon, m.m., med avslut onsdagen den 10 december från kl.09.00.

FLERTALET KONKURSBON

Hjullastare, fordon, släpkärror, verkstadsutrustning, byggmaskiner, trädgårdsmaskiner, m.m.

På uppdrag av Advokatfirman Acta i Halmstad försäljes konkursboet efter Sjuttioåtta8nio9 Marknad & Media AB i KK, konkursboet efter GS Företagsservice AB i KK, samt delar av mindre konkursbon. Advokatfirman Jan Ertsborn i Falkenberg låter försälja konkursboet efter Dirk van der Hurk i KK, delar av konkursboet efter Kungsbacka Spedition AB i KK, samt delar av mindre konkursbon. Amber Advokater i Älmhult låter försälja delar av konkursboet efter Bestidé i KK, samt delar av mindre konkursbon. M.fl. inlämnare och allt försäljes genom nätauktion på www.tovek.se med avslut onsdagen den 10 december från kl.09.00.

Mer information