Specialister på auktioner

NÄTAUKTION

KK: Procona Interiör AB, kvalitetsmöbler för offentlig miljö, nya demomöbler, lampor, m.m.

Mer info

Nätauktioner

Toveks Auktioner erbjuder nätauktioner!
Detta är ett snabbt, enkelt och säkert sätt att göra affärer och hitta de fynd som just ni är ute efter. 

Ni behöver inte ta er tid att åka ut till en live auktion utan kan sköta budgivningen från er dator.

Det enda Ni behöver göra för att komma igång är att registrera Er. Har Ni frågor kan Ni läsa de vanligaste funderingarna på vår Hjälp-sida, ni får även en guide om hur auktionsförloppet är.

Har ni andra funderingar kring våra nätauktioner är ni givetvis också välkomna att ringa oss på 0346-487 70

Auktioner

NÄTAUKTION på KK: Procona Interiör AB, med avslut måndagen den 3 november från kl.10.00.

På uppdrag av Amber Advokater i Karlskrona försäljes konkursboet efter Procona Interiör AB i Sölvesborg, genom nätauktion på www.tovek.se med avslut måndagen den 3 november från kl.10.00.

Mer information

NÄTAUKTION på Gymnasieskola, tandläkarutrustning, textilutrustning, m.m., med avslut onsdagen den 5 november från kl.10.00.

På uppdrag av Birger Sjöbergs Gymnasiet i Vänersborg försäljes tandläkarutrustning, textilutrustning, m.m. genom nätauktion på www.tovek.se med avslut onsdagen den 5 november från kl.10.00.

Mer information

NÄTAUKTION på mekaniska maskiner, m.m. med avslut måndagen den 10 november från kl.10.00.

På uppdrag av Sala Lack och teknik försäljes mekaniska maskiner, m.m. genom nätauktion på www.tovek.se med avslut måndagen den 10 november från kl.10.00.

Mer information

Nätauktion på f.d. Peters Finmekaniska i Skurup, med bl.a. mekaniska maskiner, verktyg m.m. med avslut tisdagen den 11 november från kl.10.00.

Samtliga maskiner och inventarier i f.d. Peter Finmekaniska i Skurup försäljes genom nätauktion på www.tovek.se med avslut tisdagen den 11 november från kl.10.00.

Mer information

NÄTAUKTION på brudklänningar, balklänningar, festkläder, ångpanna, strykstationer m.m., med avslut onsdagen den 12 november från kl.10.00.

Bröllops-/festkläder i f.d. konkursboet efter Bröllopsbolaget i Vinslöv samt konkursboet efter Frackkompaniet i Lund (andra auktionen) försäljes genom nätauktion på www.tovek.se med avslut onsdagen den 12 november från kl.10.00.

Mer information

Nätauktion på Lantbruksmaskiner, Sperlingsholm- och Stjernarps gods traktorer, tröska, bevattningsrör, såmaskin m.m. med avslut

På uppdrag av Godsgrannarna försäljes lantbruksmaskiner m.m. pga. utarrendering av jordbruksmark på Sperlingsholms Gods och Stjernarps Gods genom nätauktion på www.tovek.se med avslut tisdagen den 25 november från kl.10.00.

Mer information

NÄTAUKTION på hemelektronik, m.m. med avslut torsdagen den 27 november.

MISSA INTE JULKLAPPSTILLFÄLLET

Mängder med fabriksnya varor som delvis kan vara transportskadade försäljes på uppdrag av ett logistikföretag, och allt försäljes genom nätauktion på www.tovek.se med avslut torsdagen den 27 november. 

Mer information

NÄTAUKTION på Alingsås Formplast AB med avslut tisdagen den 2 december från kl.10.00.

På uppdrag av Alingsås Formplast försäljes inventarier och maskiner på grund av verksamhetens upphörande och allt försäljes genom nätauktion på www.tovek.se med avslut tisdagen den 2 december från kl.10.00.

Mer information

Lantbruksauktion!

Stor lantbruksauktion på Stjernarps och Sperlingsholms Gods med bl.a. traktorer, skördetröska, lastmaskiner, bevattningsrör, och mycket, mycket mer!

Mer info